Goodiebag voor nieuwe inwoners

Sinds kort ontvangen nieuwe inwoners van Kapel-Avezaath een heuse goodiebag! ? Het is bedoeld als warm welkom en om een kleine indruk te geven van wat er in ons dorp allemaal te doen is. Alle organisaties en ondernemers worden van harte uitgenodigd om een bijdrage te leveren. 

De eerste goodiebags zijn mogelijk gemaakt door de volgende gulle gevers:

De MCD, de Kerk, De Tol, Bloemisterij van Veenendaal, McDonalds, Frisse start Tiel en Tiki Media. Huize Poelzicht, Schoonheidssalon Het masker en Consol BV hebben inmiddels ook iets leuks toegevoegd en meerdere bedrijven hebben toezeggingen gedaan. We zijn blij dat ons initiatief zo enthousiast ontvangen wordt en onze speciale dank gaat uit naar Riet van Buren die er zorg voor draagt dat de goodiebags bij de nieuwe bewoners bezorgd worden. 

Bent u een ondernemer of maakt u deel uit van een organisatie in Kapel-Avezaath en heeft u een leuke bijdrage voor de goodiebag neem dan contact met ons op via redactie@kapelavezaath.info

Graag horen we ook wanneer er bij u in de straat iemand verhuist en we nieuwe inwoners kunnen verwelkomen. Dat kan via hetzelfde eerder genoemde e-mail adres.

kapelavezaath.info