Oranjevereniging Kapel Avezaath

Een bloeiende vereniging, die onder meer op en rond Koningsdag elk jaar weer een leuk en gevarieerd programma in elkaar weet te draaien. Ze is opgericht op 6 oktober 1959 en mocht dus in 2009 haar vijftigjarig bestaan vieren. Het programma rond Koningsdag omvat doorgaans allerlei sport- en spelactiviteiten, maar behalve dat ook een toneelstuk, dansen en een gezellige barbecue. Het lidmaatschap komt op € 4,00 per persoon per jaar; per gezin € 8,00 incl. kinderen t/m 15 jaar per jaar (situatie 2016), waarbij je vrij entree hebt voor het toneelstuk.

Een bloeiende vereniging, die onder meer op en rond Koningsdag elk jaar weer een leuk en gevarieerd programma voor jong en oud in elkaar weet te draaien.
Ze is opgericht op 6 oktober 1959 en kijkt dus uit naar haar zestig jarig jubileum in 2019.
Het programma rond Koningsdag omvat doorgaans allerlei sport- en spelactiviteiten, maar behalve dat ook een toneelstuk, dansen en een gezellige barbecue.

Het lidmaatschap kost € 4,00 per persoon per jaar (kinderen tot 16 jaar vallen gratis onder het gezinslidmaatschap), waarbij je vrij entree hebt voor het toneelstuk.
Zoals iedere vereniging kan ook zij niet zonder vrijwilligers voor extra hulp. Met name in de periode voorafgaand aan de oranjefestiviteiten en er net na.

Mocht u iets willen betekenen voor deze vereniging of zoekt u nog meer informatie dan kunt u contact opnemen met onderstaande contactpersoon. Maar een kijkje nemen op de Facebook pagina is ook mogelijk voor een eerste indruk van deze vereniging en haar activiteiten

Informatie/contactpersoon

Monique Boudewijn
Zoelensestraat 40 A
4013 CS Kapel-Avezaath
T. 0344 662262
M. 06-25582831
ovkapel@outlook.comM


kapelavezaath.info