Internet radio station Radio New Wheels

Wie wij zijn.. 

Dat is niet héél moeilijk, wij zijn een internet radio station Radio New Wheels opgericht 4 jaar geleden door Johan van Wamel (Dj Joh) en Liza Pesireron (Dj Li).Voordat we aan de slag gingen als eigen internet radio station hebben wij bij diverse omroepen gewerkt, o.a. de Ziekenomroep Tiel en RTV Betuwe (lokaal op de FM). Inmiddels maken we eigen programma’s ook met DJ’s uit Amerika en Australië.

Wat wij doen dat is een langer verhaal. 

We zijn een radio station  gericht op Country Music, maar we draaien ook:  Nederlands, Latin, pop, en oldies. Er komen diverse thema’s langs gedurende de week. Voor iedereen wat wils. Daarnaast maken we 2 live shows die tegelijk live worden uitgezonden in Nashville in Amerika op een lokaal FM station. Verder hebben we ook programma’s ontwikkeld en deze worden wekelijks opgenomen en gemaakt. Deze worden bij verschillende FM stations uitgezonden o.a.: België, Amerika, Australië.  

Daarnaast maken we ook een live uitzending samen met het station in Nashville Amerika waarbij we jonge nog onbekende artiesten “airtime” geven voor hun muziek. Tevens zijn wij supporter van de Female Country artiest. Door deze programma’s in Nashville kijken we niet meer op als de telefoon gaat, we worden gebeld door bekende artiesten zoals Shania Twain, Kenny Rogers,  Willie Nelson, Ilse De Lange en zo vele andere.

Natuurlijk maken we ook in het weekend live programma’s met op vrijdag Nederlandstalige  muziek met verzoekjes van luisteraars die tijdens de uitzending via de site  kunnen worden aangevraagd.Wil je weten welke programma’s we draaien en wanneer we live zijn, bekijk dan het schema op onze website www.new-wheels.nl.

Natuurlijk zijn ook wij op social media actief:
https://www.facebook.com/RadioNewWheels
https://www.instagram.com/radionewwheels
https://twitter.com/RadioNewWheels/

Facebook & Instagram Joh

https://www.facebook.com/aj.vanwamel
https://instagram.com/a.j_.radionewwheels

kapelavezaath.info