Zomerborrel bij Jogmanshof groot succes

Wat een geweldige avond was het tijdens onze Zomerborrel bij Jogmanshof! De dorpsraad stond paraat achter de bar om jullie te verwelkomen met een warme kop koffie of thee. Het was een feestelijke bijeenkomst waar we met open armen werden ontvangen door onze voorzitter, Margot, en onze fantastische gastvrouw, Bouvien Brocks.

De avond begon met een inspirerend introductiepraatje van Margot, waarin ze ons meenam in de recente hoogtepunten en plannen van de dorpsraad. Het beloofde een boeiende avond te worden, en dat werd het zeker!

Presentatie ondermijnende criminaliteit in het buitengebied

Een hoogtepunt van de avond was het betoog van Paul van der Weiden van Platform Veilig Ondernemen, die ons op de hoogte bracht van de uitdagingen van ondermijnende criminaliteit in onze buitengebieden. Zijn inzichten waren zowel verhelderend als verontrustend, en het was een eye-opener voor velen van ons.

Nieuw initiatief ‘Treffen in Kapel’

Sonja van Arkel en Annie van Dijk deelden met enthousiasme hun nieuwe initiatief genaamd ‘Treffen in Kapel’. Vanaf nu kunnen ouderen elke 2e dinsdag van de maand samenkomen in de Kapel om te genieten van een kopje koffie en een gezellig praatje, vanaf 10 uur ’s ochtends. Dit initiatief zal bijdragen aan het versterken van onze hechte gemeenschap.

Na een informatieve en boeiende avond was het tijd om te ontspannen en te genieten van elkaars gezelschap. We verzamelden op de deel van Jogmanshof, waar we de avond feestelijk afsloten met heerlijke hapjes en verfrissende drankjes. Onze oprechte dank gaat uit naar Freek en Bouvien van Jogmanshof voor hun gastvrijheid en warme ontvangst.

Dank aan iedereen die aanwezig was en deze avond tot een onvergetelijke gebeurtenis heeft gemaakt.

De dorpsraad

kapelavezaath.info