Smakelijke en gezellige burendag

Burendag werd dit jaar voor het hele dorp gehouden bij Stichting Flipje met het thema “Heel Kapel-Avezaath bakt”. Bakkers konden hun taarten in de ochtend brengen voor een deelnamenummer. Vanaf 11:00u waren alle dorpsbewoners welkom om taarten te proeven, beoordelen en gezellig te kletsen.

Heel Kapel-Avezaath bakt

Veel dorpsbewoners hadden hun best gedaan en er waren mooie en lekkere creaties te bewonderen en proeven. Ook veel kinderen hadden hun best gedaan en maakten smakelijke taarten. De reacties waren dan ook lovend, aan het einde waren zo goed als alle taarten helemaal op.

Activiteiten voor de kinderen

Er was voor kinderen ook veel te doen; muffins versieren, schminken, plaktatoeages zetten, muziek en een clown die de sfeer er goed in wist te brengen. 

Prijzen

Dankzij sponsoren konden de mooiste, lekkerste en beste kindertaart een leuke prijs winnen. De hoofdprijs was een kookworkshop bij Stichting Flipje die deze burendag samen met de Dorpsraad had georganiseerd. 

Deze Burendag werd mogelijk gemaakt door subsidie van de Gemeente Tiel en een bijdrage van het Oranjefonds. We kijken terug op een gezellige en geslaagde burendag!

kapelavezaath.info