Ruben, nieuw lid dorpsraad

Ik had de eerste 30 jaar van mijn leven nog nooit van Kapel Avezaath gehoord. Maar sinds 2017 is dit prachtige Betuwse dorp ons thuis. Met zijn prachtige vergezichten over de velden, de ene keer omgeploegd en dan weer volop in bloei. En natuurlijk met zijn iconische Agatha Kapel, waar wij in de herfst van 2019 het geboortefeest van ons zoontje Moze mochten vieren met familie en vrienden. Kapel Avezaath heeft mijn hart gestolen.

Sinds kort merk ik dat ik graag iets voor dit dorp wil betekenen en voor de vele mensen die er wonen of passeren op fiets, motor of tractor. Het regelmatig opruimen van zwerfafval doe ik met veel plezier, want het dorp wordt op een simpele manier mooier en het is goed voor de natuur. Het zorgen voor de aarde is ook mijn dagelijkse motivatie bij mijn werk als accountmanager van biologische levensmiddelen bij internationaal importeur DO-IT in Barneveld. Mijn hobby’s zijn: erop uitgaan met mijn vrouw en zoontje, films en muziek.

Ik was blij om te horen dat het dorp zo’n actieve dorpsraad heeft. Wat goed dat er een aanspreekpunt is voor de gemeentes Tiel en Buren, zodat er invloed kan worden uitgeoefend bij beslissingen die ons dorp en de bewoners aangaan. Verder vind ik het belangrijk dat ons dorp leefbaar en schoon is met voldoende faciliteiten. Ik verheug me erop om vanaf september aan de slag te gaan!

Wil je lid worden van de dorpsraad? Bekijk de beschikbare vacatures!

kapelavezaath.info