Yoga in Kapel-Avezaath

Op de Maandagavond van 19.30 tot 20.30 is het bijna iedere week mogelijk om Yoga te volgen. De les wordt gegeven op de basisschool de Hoge Hof en zomers buiten indien het weer dit toelaat. De leskosten zijn per les 10 euro. Je bent vrij te komen wanneer je kunt. Heb je zin jou eerste les mee te doen je bent altijd welkom. Het ervaren staat centraal maar ook humor naar jezelf toe en gezelligheid.

Hier volgen enkele citaten van een aantal cursisten:

  • Even het leven stil zetten om daarna na een kopje thee weer verder te gaan.
  • Gezellig, training van lichaam, ontspanning, soepeler en lenig worden. Goede yoga docente .Dicht bij huis en laagdrempelig.
  • De yoga oefeningen worden niet afgeraffeld. Er is veel afwisseling in een kleine groep met persoonlijke aandacht van yoga docente.
  • Yoga is fijn omdat je na afloop een soepel gevoel in je lijf hebt en omdat er verschillende yoga stijlen door elkaar worden gebruikt is het afwisselend.
  • Het is heerlijk ontspannend. Je hoofd is helemaal leeg en je lichaam voelt prettig aan. Je slaapt als een roos. De yoga docente heeft overal oog voor en corrigeert waar nodig is, kortom Heerlijk.

Informatie

Manon Bravenboer

E. mcbravenboer@gmail.com  

kapelavezaath.info