Gemengde Zang­vereniging ‘Zanglust’

“Zanglust” werd op 31 maart 1928 opgericht door het toenmalig schoolhoofd, de heer van Wijk. Dit jaar herdenkt “Zanglust” met trots haar 90 jarig bestaan. Hele families uit Kapel werden lid van het koor. Een welkome afleiding in een tijd waarin niet veel te beleven viel. “Zanglust” groeide uit tot een groot, bruisend koor. Gezelligheid stond en staat nog steeds hoog in het vaandel. In vroeger jaren heeft het koor op concoursen vele eerste prijzen behaald in de classificatie “uitmuntendheid”.

Anno 2018 is “Zanglust” een klein maar super gezellig koor. De vergrijzing is ook aan ons, helaas, niet voorbij gegaan! De repetitieavonden zijn altijd gezellig en de onderlinge band, bijzonder goed.
“Zanglust” staat inmiddels tien jaar onder leiding van mevrouw Annelies Combecher.

Nieuwe leden zijn uiteraard bijzonder welkom. Belangstellenden, kunnen geheel vrijblijvend, een repetitieavond van ons bijwonen in Basisschool “De Hoge Hof”. Enkele jaren geleden zijn wij naar ons geboortedorp terug gekeerd.
Activiteiten: “Zanglust” verleend regelmatig haar medewerking aan kerkdiensten in de regio. Verder treden wij regelmatig op i.s.m. zusterkoren.

Op dinsdagavond repeteren wij in Basisschool “De Hoge Hof”, Hoge Hof 2a, Kapel-Avezaath. De contributie bedraagt € 12.50 per maand.

Voor inlichtingen kunt u terecht bij:
Mevrouw C.F. van Tricht – van Gessel
Rozenstraat 8
4001 DW Tiel
0344 615708
h.j.vantricht@icloud.com

kapelavezaath.info